Partidul Socialist Român cere primăriei Râmnicu Vâlcea să anuleze de urgență majorarea taxelor și impozitelor locale

Biroul Executiv Municipal al Partidului Socialist Român, luând în discuție Hotărârea nr. 495/28.12.2017 prin care Consiliul Municipal a majorat taxele locale, solicită anularea de urgenţă a acesteia şi menţinerea taxelor şi impozitelor locale la nivelul anului 2017. Principalul motiv al anulării majorării taxelor şi impozitelor locale este acela că această măsură nu reflectă sporirea gradului de responsabilitate a administraţiei publice faţă de cetăţeni şi nu este în concordanţă nici cu realitatea economică a Municipiului, nici cu situaţia financiară şi socială a majorităţii populaţiei din Râmnicu Vâlcea.

Totodată, pentru aprobarea unei astfel de hotărâri, autorităţile locale aveau obligația să se consulte cu cetăţenii direct afectaţi de majorarea taxelor şi impozitelor şi să facă publice „minutele” şedinţelor pe comisii şi în plen, în urma cărora a fost aprobat noul nivel de taxare şi impozitare.

Partidul Socialist Român le recomandă consilierilor municipali să adopte hotărâri prin care să creeze cadrul legal de obţinere a veniturilor, din ce în ce mai mari, printr-o administrare cât se poate de profitabilă a proprietăţilor publice şi private ale Mun. Rm. Vâlcea şi să gestioneze bugetul local la modul cel mai responsabil, creator, eficient şi în folosul fiecărui locuitor.

Un comentariu la „Partidul Socialist Român cere primăriei Râmnicu Vâlcea să anuleze de urgență majorarea taxelor și impozitelor locale

 • 23 ianuarie 2018 la 8:12
  Permalink

  Felicitari tuturor celor care au curajul sa combata degringolada din Primaria Ramnicului ce a ajuns la cheremul unor jefuitori. Adevarat , ce rost mai au consilierii locali daca o mina de interesati voteaza doar materiale in interes personal si de gasca.
  Mirarea este ca nu exista nicio reactie din partea opozitiei care , probabil , se infrupta si ea din spolierea cetatenilor.
  Rusinos mod de punere in practica a promisiunilor electorale in care surogatul promitea numai lapte si miere. Adevarat o fi. Dar , doar pentru clientela politica si lipitorii de afise.
  Interesant de stiut cit si-a facut salariul surogatul si cu cit ii recompenseaza pe „eminentul economist” si pe relicvele de consilieri personali.
  Rusine sa le fie tuturor dar in primul rind celor care au mincat cu lopata ca sa minta populatia.
  Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *