5 secrete despre cum s-o satisfaci la superlativ

Site-ul Menshealth.com a realizat un sondaj de opinie pe un eşantion de 3.289 femei, întrebându-le cât de fericite sunt cu viaţa lor sexuală. Primele cinci sugestii despre ce le face cele mai fericite au alcătuit un top după cum urmează:

  1. Vrea mai mult decât i-ai oferit deja

Deşi cele care s-au declarat satisfăcute de viaţa lor sexuală au afirmat că fac sex de câteva ori pe săptămână, două din cinci au recunoscut că vor şi mai mult. Şi nu se referă neapărat la penetrare şi la act sexual clasic. Femeile dau înţelesuri multiple ideii de sex. E suficient să le faci să se simtă dorite şi să le trimiţi mesaje în acest sens, ca să fie satisfăcute. Bărbaţii adesea se tem să nu ceară prea mult, dar şi femeile au cel puţin un apetit sexual la fel de mare ca şi ei.

  1. Se simte foarte bine în pielea ei

O femeie cu adevărat satisfăcută nu are probleme cu respectul de sine, dovada că patru din cinci parteneri le găsesc extrem de sexy. Şi dacă vrei o bombă sexy lângă tine, cu atitudine corespunzătoare… nu-I critică niciodată corpul! Va deveni brusc îngrijorată despre felul în care o priveşti. Nu se va mai simţi deloc confortabil în prezenţa ta.

  1. Îşi exprimă dorinţele clar, în cuvinte

O femeie sexy şi încrezătoare spune totul, fără probleme, în cuvinte. Nu se teme să ceară ce-i place şi astfel de femei ajung la orgasm fără probleme. Încurajeaz-o să vorbească deschis despre sex inclusiv atunci când nu-l puteţi practica. Inclusiv atingerile şi vorbele au încărcătura sexuală.

  1. Obiectiv unic: plăcerea

Sună dubios, poate incredibil, însă e adevărat: nu orgasmul e obiectivul principal al unei femei. Trei din patru femei au susţinut că plăcerea actului sexual e primordial, nu neapărat punctul culminant al lui. Aşadar, nu vă concentraţi exclusive pe orgasm, ci pe întreaga atmosferă şi senzaţia de plăcere pe care i le puteţi oferi partenerei.

  1. Mărimea chiar nu contează

Clişeul este perfect adevărat:  contează ce faci cu ea, nu cât e de mare. Doar 7% au afirmat că ar conta dimensiunea, în comparaţie cu 93% care au susţinut clar că nu contează deloc dimensiunile. Pasiunea e elementul principal, nu numărul centimetrilor. Chimia dintre parteneri şi pasiunea fac sexul incredibil, au afirmat multe respondente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *