O nouă premieră la Teatrul Anton Pann în această lună: Căsuţa Prietenilor

Chiar dacă propriu-zis s-a spus că se află în vacantă, după închiderea stagiunii 2015-2016, la Teatrul Anton PANN activităţile artistice au fost dintre cele mai numeroase. În afara stagiunii actorii au participat la mai multe festivaluri cu caracter naţional şi internaţional şi au pregătit cele două premiere din deschiderea noi stagiuni: JACK ŞI VREJUL DE FASOLE şi CĂSUŢA PRIETENILOR, spectacole de teatru de animație în regia si scenografia lui Valentin Ligi și TNT un spectacol de improvizație exploziv, în regia Maria Sârbu. Vor urma şi alte festivaluri, activitatea la teatru fiind în continuare foarte bogată.

În momentul de faţă  se lucrează intens pentru alte două spectacole cu care Teatrul Anton PANN va ieşi cât de curând  la rampă. Este vorba despre CRIZE, un spectacol pus în scenă de Bogdan Tudor Pelerin, scenografia Bogdan Spătaru, spectacol care se apropie de final, urmând ca premiera să aibă loc mijlocul lunii noiembrie. În acest spectacol îi vom întâlni pe cei doi actori din vechea trupă a teatrului Anton PANN. Este vorba de talentatul Radu Constantinov şi actriţa Iulia Antonie, premiată la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale pentru rolul din spectacolul Mede(e)a, în aceaşi regie, semnată Bogdan Tudor Pelerin. Un alt spectacol va fi pus in scenă de regizorul Adrian Roman, managerul acestei instituţii teatrale. Despre YEN, pentru că aşa se va numi noul spectacol, promitem că vom reveni cât de curând cu mai multe amanunte.

Însă, până atunci vă invităm să urmăriţi actualul repertoriu al teatrului Anton Pann cu spectacole atât pentru cei mari, programate pentru ziua de vineri ora 19.00, cât şi pentru cei mici, spectacole programate în fiecare sâmbătă de la ora 11.30.

În această sâmbătă cei mici pot vedea personajele din Căsuţa prietenilor, un spectacol în regia lui Valentin Ligi, scenariul Maria Gornic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *