Cătălin Buşi, cele mai multe delegări la meciurile organizate de AJF week-end-ul trecut

Experimentatul arbitru divizionar vâlcean, Cătălin Buşi şi-a tras, de data aceasta „partea leului”. Vicepreşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Vâlcea s-a aflat la centru la patru meciuri în campionatele organizate de forul condus de Constantin Pintilie. Buşi a fost „central” la un meci din Superligă, un meci la Liga a 4-a şi două meciuri la Liga a 5-a.

 

Soţii Demetrescu rămân „sus”

 

Soţii Demetrescu nu se lasă mai prejos. Iuliana şi Daniel Demetrescu au primit delegări, cumulat, la ase meciuri. Secretarul AJF a condus, la centru, câte un meci la Superligă, la Liga a 4-a şi la Liga a 5-a, în timp ce purtătoarea ecusonului FIFA, Iuliana Demetrescu a fost central la un meci din Superligă şi două din Liga a 4-a. Week-end-ul trecut i-a dat posibilitatea lui Marius Badea, arbitru asistent la ligile superioare, să fie „central” la două meciuri, unul din liga a 4-a şi unul din Liga a 5-a. Câte două meciuri (unul la Liga a 4-a şi unul la Liga a 5-a) au mai avut, week-end-ul trecut, Alin Colţa, Mădălin Dincă şi Nicolae Dobrică, în timp ce Marius Dincă s-a aflat la centru la două meciuri din Liga a 4-a, ia Daniel Florescu, la două meciuri din Liga a 5-a.

Florin Păunescu, şi „central” şi „asistent”

Nu mai puţin de 15 arbiti asistenţi (unii experimentaţi, alţi aflaţi la început de carieră) au avut, week-end-ul trecut, câte două meciuri la care au făcut „linie”. Dorin Nicula, Claudiu Apostolescu, Răzvan Apostolescu, Mihai Schianu şi Valentin Tudosie au avut, fiecare câte două meciuri la Liga a 5-a. Răzvan Niculicioiu, Sorin Dobrescu, Nadia Ducu, Remus Grigorie, Ramona Bălteanu, Mirel Cladoveanu şi Raluca Creţu au avut, la linie, cîte un meci la Liga a 4-a şi unul la Liga a 5-a. Robert Apostolescu şi Simona Sima au avut cele mai multe meciuri (cîte trei), la linie, week-end-ul trecut. Cei doi au făcut „tuşa” la câte un meci din Superligă, unul din Liga a 4-a şi unul din Liga a 5-a. De asemenea, arbitrul asistent la Liga 1, Florin Păunescu, s-a aflat la linie la un meci din Superligă şi a fost central la unul din Liga a 5-a.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *